Kuka on Vattu?

Jonna

Shaktajoogaopettaja, Hathaflow- ja Yinjoogaohjaaja, lavasterakentaja, pukuompelija

Olen Jonna, Vatuksikin kutsuttu joogaopettaja, käsitöiden taitaja ja elämän ihmettelijä.

Jooga on ollut elämässäni noin yhdeksän vuotta. Löysin joogan ollessani haastavassa elämäntilanteessa. Tuolloin jooga toi elämääni uudenlaista levollisuutta ja rauhaa. Vuosien kuluessa tämä polku on vienyt minua yhä syvemmälle tutkimusmatkalle itseeni ja antanut kokonaisvaltaista ymmärrystä niin ihmisestä kuin koko maailmasta. 

Suurin rakkauteni on shaktajooga. Muita joogasuuntauksia opiskelleena vasta Shaktan opettajankoulutus antoi minulle vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Tämä autenttinen joogasysteemi, sen taustalla oleva tiedon traditio ja kokonainen maailmankuva on tuonut valtavasti syvyyttä ja merkitystä elämääni. Ensimmäistä kertaa koen olevani eheän joogasysteemin äärellä, jossa harjoitus ja filosofia sulautuvat saumattomasti yhteen.

Koen, että tämä on polku, joka vie kotiin – todellisen itseni äärelle.

Porin Shaktajoogatunnit

Olen järjestänyt shaktajoogatunteja Porissa keväästä 2021 alkaen ja maaliskuussa 2022 siirryin virallisesti Shakta Joogakoulujen alle. Näin Pori sai oman toimipisteensä ja syntyi Porin Shakta Joogakoulu

Tästä olen valtavan kiitollinen kaikille matkallani mukana olleille!

Joogatuntini ja lisätiedot shaktajoogasta löydät jatkossa Porin Shakta Joogakoulun omilta sivuilta

Porin Shakta Joogakoulu toimii osoitteessa Itsenäisyydenkatu 32.

Käsityöt

Käsityöt… Käsitellä… Tapa käsittää maailmaa.

Käsityöt ja käsillä tekeminen on ollut läsnä elämässäni aina ja joogaopintojeni myötä tämäkin osa-alue on saanut syvemmän merkityksen.

Syvimmillään se on käytännönläheistä vuorovaikutusta ympäristön ja itsen kanssa. Koen, että käsityöt ovat jokin syvempi, luontainen taipumus käsitellä ja hahmottaa elämää ja maailmaa. Se on jotain, mikä on ollut ihmiselämässä läsnä jo tuhansia vuosia.

Teen tilauksesta erilaisia makramee-tuotteita, kuten seinävaatteita, amppeleita ja joogamattohihnoja. 

Kurkkaa valmiit tuotteet puodista tai ota yhteyttä ja kerro toiveistasi.